Segueix-nos a les xarxes socials:

El vent no frena el talent de Michael Matthews

Els ventalls han estat els protagonistes de la setzena etapa del Tour de França

El vent no frena el talent de Michael MatthewsEFE

Michael Matthews (Sunweb) ha fet brillar un cop més la seva polivalència per emportar-se la setzena etapa del Tour de França. Pujant, baixant, en pla o amb ventalls, l'australià és un ciclista complet, capaç de guanyar en tot tipus de terreny mostrant un talent innat.

Els 165 quilòmetres entre Le Puy-en-Velay i Romans-sur-Isère han estat molt nerviosos per culpa del vent. Dos homes del Top-10 de la classificació general, Dan Martin (Quick-Step) i Louis Meintjes (UAE) han perdut 51 segons per culpa dels ventalls.

El terreny ondulat de la primera part de la jornada i i les ratxes de vent de la segona han fet que el pilot es trenques en mil pedaços i arribés a meta un grup reduït. La mostra més clara d'aquesta duresa és que no s'ha pogut formar cap escapada.

Chris Froome (Sky), Fabio Aru (Astana) i Romain Bardet (Ag2r) han estat molt atents i han entrat al grup capdavanter, on un esprint reduït ha decidit la victòria. El parcial se l'han disputat Matthews, Degenkolb (Trek) i Boasson Hagen (Dimension Data).

El més fort a l'esprint ha estat l'australià Matthews, que s'ha embutxacat la seva segona etapa i ha arrodonit un Tour de França sensacional pel seu equip, el Sunweb, que ja suma tres etapes, el maillot de la muntanya amb Barguil i veu més a prop que mai el maillot verd de la regularitat.

Prem per veure més contingut per a tu