Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

La Jonquera marxa amb les mans buides del Narcís Sala

Els fronterers, encara amb sis punts de coixí amb el descens, cedeixen al camp del Sant Andreu, cinquè classificat, per dos gols a la segona meitat

La Jonquera marxa amb les mans buides del Narcís SalaJUDIT ANDREU - UESA

La Jonquera continua fora del descens, amb sis punts de coixí respecte a la zona calenta, malgrat cedir el diumenge passat al camp d'un Sant Andreu (2-0) que és cinquè i té entre cella i cella l'accés a la promoció d'ascens a Segona B. Els nois que entrena Axel Vizuete, sense el lesionat Toledo a la davantera, van tenir opcions d'assaltar el Narcís Sala amb un xut ajustat d'Aleix Feixas en el primer minut, però els andreuencs es van apoderar del joc i de les ocasions en la resta de l'enfrontament.

Tot i que Toni Montero havia salvat la Jonquera a la primera meitat, a la represa no va poder evitar els gols de Sekou (63') i Luismi (72'), que van agafar l'esquena a la defensa verd-i-blanca.

Dos partits a casa en quatre dies

La Jonquera és tretzè i superarà la Muntanyesa a la classificació i deixarà el descens a nou punts si aquest dimecres dia 1 de març (20.30 h) supera el Figueres en un dels derbis altempordanesos de Tercera Divisió. Després del duel pendent contra els unionistes, els alberencs tornaran a jugar a les Forques, aquest diumenge (16 h) davant el Granollers, equip que es troba quatre punts per sobre.

Prem per veure més contingut per a tu