Segueix-nos a les xarxes socials:

Atletisme

Jordi Blanch puja al podi en el Mundial de veterans d'Austràlia

L'atleta figuerenc, de 60 anys, es va penjar la medalla de bronze en els 100 metres tanques

L'atleta de Figueres Jordi Blanch -a l’esquerra de la foto- va aconseguir, dissabte passat a Austràlia, una més que meritòria tercera posició en el Campionat del Món de veterans d'atletisme. El corredor del Club Atletisme Figueres -i fins fa poc del Palafrugell Costa Brava- va penjar-se la medalla de bronze en els 100 metres tanques. Blanch, de 60 anys, havia participat en tres Mundials, però com a màxim havia obtingut una quarta posició, a Àustria, al 2006.

D'aquesta manera, va estrenar el seu medaller mundial després d'haver pres part, també, en set Campionats d'Europa. Blanch es presentava a Perth minvat de condicions després d'haver-se lesionat en un entrenament previ, però va acabar pujant el podi a la categoria màsters-60. "Estic molt content per la medalla, tot i que la cursa no ha estat gaire bona tècnicament, ja que a dos quarts de deu del matí no pots demanar gaire marxa al cos. El temps de 16,93 segons és acceptable", explicava el figuerenc a membres del seu club després de l'èxit.