Segueix-nos a les xarxes socials:

El primer triomf haurà d'esperar

El Bordils cau a casa davant el Torrelavega (20-23) i continua després de quatre jornades de lliga sense conèixer la victòria aquesta temporada Pep Reixach i Dalmau Huix, tots dos amb sis gols, són els màxims golejadors de l'equip de Pau Campos

El primer triomf haurà d'esperaraniol resclosa

Que aquesta no serà una temporada fàcil ho sap tothom. Ho confirmen els números, i és que després de quatre jornades el Bordils continua sense conèixer la victòria. Fins ara, els de Pau Campos només han pogut sumar dos empats. Allò que a molts llocs provocaria cert nerviosisme, a Bordils és viu amb tota la normalitat del món. No n'hi ha per menys. Aquest estiu han marxat jugadors importants, i la lliga acaba de ?començar. No hi ha motiu per fer saltar les alarmes. El marge de millora és molt gran, i per tant, la reacció per arribar en qualsevol moment.

Ahir, el Bordils va començar amb les idees molt clares. Bona mostra d'això, el 6-3 del minut 13 després del segon gol de Pep Reixach. Malauradament, a partir d'aquí la situació es va capgirar. El Torrelavega va saber donar la volta a l'electrònic. Un gol d'Hernández igualava primer el marcador (6-6). Posteriorment dos gols de Sergio Rodríguez posaven el 6-8. Diferència que s'ampliaria fins a tres gols a la mitja part del partit (8-11).

A la represa, el guió no va canviar. El Bordils no va saber reaccionar i les diferències van anar augmentant (9-15). La màxima renda dels visitants va arribar a dotze minuts del final quan Anton Setien va posar el 13-20. El Bordils va fer un gran esforç per intentar esgarrepar alguna cosa, però el cert és que no hi va ser a temps. A 1.09 per acabar, Pep Reixach -màxim golejador del Bordils juntament amb Dalmau Huix, tots dos amb sis gols- va posar el 20-22. Tocava creure que l'empat encara era possible. A l'hora de la veritat, res de res. Cancio per part visitant establia el definitiu 20-23.

La propera estació per intentar sumar la primera victòria del curs serà aquest mateix dimecres (13 h) a la pista del Nava.