Segueix-nos a les xarxes socials:

Escacs

Emilio Córdova es proclama campió del Miquel Mas de Figueres

El Gran Mestre peruà, amb passat al club figuerenc, es proclama campió de la 17a edició per davant Camilo Gómez i Kevel Oliva

Emilio Córdova es proclama campió del Miquel Mas de Figueres

Si el Gran Mestre Emilio Córdova era el jugador amb l´Elo (2.527 punts) més alt de les 17 edicions de l´Obert Miquel Mas era per alguna cosa. El jugador peruà, competidor del Club Escacs Figueres ara fa dos anys, es va proclamar campió dijous passat d´un torneig internacional que va mostrar, de nou, el seu alt nivell en el castell de Sant Ferran, escenari de les partides. Córdova, vencedor de l´edició del 2012 del Circuit Català, va demostrar una gran superioritat davant la resta de jugadors, guanyant les cinc primeres partides i gestionant la resta del torneig. Els Mestres Internacionals Camilo Gómez i Kevel Oliva van completar el podi del grup A, que va tenir Jordi Cuadras -dotzè de la classificació general- com a jugador local més ben situat.

D´altra banda, David Núñez, forjat en el Figueres i actualment a l´Alt Empordà-Peralada, va ser el vencedor en solitari del grup B, en què va superar Lázaro i el rus Daniel Gluhovsky. En el C, el podi el van formar Bernat Xifra, Aleix Miró i Roger Bernardo.

L´Obert Miquel Mas va repartir més de 5.100 euros en premis i a la clausura va comptar amb César Barrenechea, regidor d´Esports; Josep Serra, vicepresident de la Federació Catalana; Josep M. Agustí, vicepresident del Casino i Carles Falgueras, president del CE Figueres, a més de l´equip arbitral encapçalat pel col·legiat internacional Eduardo López.

Prem per veure més contingut per a tu