Segueix-nos a les xarxes socials:

Avui es disputen les finals del Costa Brava Girona Bàsquet 2016

Barça i Pineda jugaran aquest migdia (12.30) la final cadet a la pista central del pavelló de Fontajau

Avui es disputen les finals del Costa Brava Girona Bàsquet 2016costa bRava girona

El Torneig Internacional Costa Brava Girona 2016 entrarà aquest matí en la seva jornada final amb més de 150 partits disputats entre dijous i divendres repartits en les 6 categories diferents de què està compost. Aquest esdeveniment està essent un èxit de participació i d'assistència, ja que hi ha hagut partits en què s'han arribat a reunir més de 200 espectadors, especialment a Fontajau.

En la categoria cadet masculí, el F.C. Barcelona i el Pineda disputaran la final (12.30, pista central de Fontajau) després que hagin aconseguit superar el Manynet Molins i l'Ulm alemany respectivament en unes semifinals després d'una lligueta.

En la categoria infantil masculí, els finalistes seran l'Arvydas Sabonis contra el Fundación 5+11 (base del Baskonia), després que a les semifinals superessin CBA Amsterdam i Reial Madrid i es jugarà a Sant Gregori.

En mini masculí, els campions de cada grup van ser el CEB Girona i l'Iberostar Canàries, amb quatre partits guanyats i es veuran les cares avui al pavelló de Salt (13.00).

En categoria femenina, pel que fa al cadet, també hi havia dos grups. L'UniGEiEG i el Sant Lluís de Menorca s'enfrontaran avui a la final a la 1.

En infantil només hi havia un grup i l'UniGEiEG va líder invicte amb 4 triomfs, mentre que Boscos i Fornells empaten en segon lloc.

Finalment, en categoria mini, amb un sol grup també, el Sant Lluís de Menorca s'esta mostrant superior als seus rivals i va líder invicte, només perseguit pel GEiEG. El partit d'avui determinarà el campió.

Prem per veure més contingut per a tu