Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Figueres debuta amb un empat al camp del Cerdanyola

Els altempordanesos han tingut ocasions per marxar amb el triomf, tot i que els vallesans han acabat topant amb el travesser

El Figueres debuta amb un empat al camp del CerdanyolaUEF

La Unió Esportiva Figueres ha sumat un punt, aquest diumenge al vespre, en l'estrena de la temporada a Tercera Divisió al camp del Cerdanyola del Vallès (0-0). Els d'Edu Vílchez han sortit un pèl imprecisos a les Fontetes, davant un rival més còmode.

La primera ocasió de la Unió ha estat al minut 23, quan Revert no ha arribat a connectar una centrada de Pedro del Campo. Els locals, amb més empenta, han posat setge a Aleix Prunés, segur sota els pals. A la segona part, Revert ha estat a punt de marcar amb un xut creuat que ha fregat al pal i Varese també ha pogut situar el 0-1, sense sort.

Ritxi Mercader ha tingut l'última ocasió dels empordanesos abans que el Cerdanyola, al minut 87, topés contra el travesser amb un obús de Diego.