Segueix-nos a les xarxes socials:

Motociclisme

Isaac Viñales correrà la pròxima prova a l'equip RBA de Moto3

El llançanenc s'havia desvinculat de l'Husqvarna Factory Laglisse i en el GP d'Indianàpolis, el 9 d'agost, ocuparà el lloc de la lesionada Carrasco

Isaac Viñales correrà la pròxima prova a l'equip RBA de Moto3BORJA BALSERA/EMPORDA

La vuitena posició en el Mundial de Moto3 quan s’ha arribat a l’equador del campionat és decebedor per a Isaac Viñales i el seu equip, Husqvarna Factory Laglisse, que confiaven a moure’s per la zona alta. La relació entre ambdues parts s’ha trencat i el llançanenc canviarà d’equip. L'equip RBA Racing, també de Moto3, serà el destí momentani per a Isaac, que al 9 d'agost en el Gran Premi d'Indianàpolis ocuparà el lloc de la lesionada Anna Carrasco.

En un comunicat oficial, Husqvarna Factory Laglisse explicava el divendres que “el 2014 es van fixar per a Isaac una sèrie d’objectius i, encara que aquests no es van assolir, se li va brindar una nova oportunitat el 2015, encara que en aquest cas, els objectius havien d’arribar abans de meitat de temporada. Superat aquest punt d’inflexió i sense haver aconseguit els resultats esperats, l’equip ha hagut de prendre una difícil decisió i apostar per un projecte en comú al costat de Lorenzo Dalla Porta”. El pilot italià, de 18 anys i procedent del Mundial Júnior de Moto3, ocuparà el seu lloc.

Xassís nou i canvis en el motor

Ara bé, per al de Llançà la versió de l’equip no correspon ben bé amb la realitat. En declaracions a L’Empordà, Isaac ha explicat aquest dilluns que el detonant “no han estat els resultats, sinó per qüestions internes de l’equip”. Sense voler entrar en detall, un dels fets que hauria decebut el de Llançà és la manca de material que se li ha proporcionat a la seva Husqvarna. Isaac estava tip d’esperar un material nou -havia reclamat públicament un xassís nou i canvis en el motor- que, segons sembla, no ha acabat arribant. Amb aquest panorama, i situat a 126 punts del líder Danny Kent, el llançanenc ja no correrà més amb Husqvarna Factory Laglisse.

Prem per veure més contingut per a tu