Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot té encarrilat el fitxatge del jove Quezada (Madrid)

L'Olot té encarrilat el fitxatge del jove Quezada (Madrid)diari de girona

L'Olot podria tancar en les properes hores la incorporació de Luismi Quezada, jugador procedent del Reial Madrid juvenil i que s'ha format en les categories inferiors del club madridista. Quezada, de pare natural de la República Dominicana i mare espanyola, és internacional amb el país dominicà a la categoria sub-20. Nascut al febrer del 1996, Luismi Quezada destaca per la seva resistència i velocitat per la banda esquerra, una posició que l'Olot té descoberta després del traspàs de Musa al Nàstic de Tarragona. El jugador també destaca per tenir un bon xut i una bona precisió a l'hora de centrar pilotes. A més de poder actuar a la posició de lateral esquerra, en algunes ocasions el dominicà també podria jugar d'interior. La incorporació del jugador seria en forma de cessió.

Amb la incorporació de Marcel Serramitja i la probable de Quezada, l'Olot va encarrilant una plantilla a la qual encara falten més cares després que, fa poques setmanes, davanters de referència com Coro i Carlos Martínez hagin deixat el club garrotxí.

Algunes fonts també han situat l'Olot com el possible destí d'alguns dels descartats del Girona com els veterans Jandro i David Garcia, a qui Rodri coneix perfectament. Operacions, però, que no es tancaran en breu.

Prem per veure més contingut per a tu