Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bordils manté la ratxa de victòries mentre un bon Sarrià perd a casa

Els de Pau Campos es col·loquen així líders provisionals de la categoria mentre els de Josep Espar deixen escapar el partit en els últims minuts

El Bordils manté la ratxa de victòries mentre un bon Sarrià perd a casaaniol resclosa

augi sarrià-granollers B

augi ue sarrià: Fina (2), Nitu (3), Rodríguez (6), Pablo (2), Jonquera, Llausars (1), Pasqui (3), Kakita, Badia (1), Guillem (7), Canyigueral (5), Solé, Iglesies i Pórtulas. ? balonmano granollers B: Sastre, Arguilles, Pujol (2), Lafilla (5), Flores (4), Capdevila (4), Reixach (2), Puig (8), Gassama, Pérez (2), Manso (7) i García (1). ? àrbitres: García i Bellido (Catalunya). ? parcials. 3-1, 5-4, 7-6, 9-10, 12-12, 15-16 (descans) 17-17, 21-19, 23-24, 26-27, 26-31, 30-35 (descans). ? pavelló. De la UE Sarrià, amb unes 700 persones a les grades.

Per petits detalls a l'Augi se li va escapar la victòria enfront del Granollers. Els homes de Josep Espar van estar dins del partit fins al tram final i malgrat la desfeta, es van guanyar l'ovació del nombrós públic que ahir gairebé omplia el pavelló sarrianenc. D'aquesta manera els gironins veuen estruncada la ratxa de dues victòries seguides que havien aconseguit a les pistes del Sant Martí Adrianenc (33-34) i de l'Esplugues (26-33).

Ahir en al primera meitat van estar esplèndids en defensa; els primers minuts van dur la iniciativa del marcador però finalment van anar al descans només un gol per sota del potent Granollers. A la represa el guió no va canviar fins als últims minuts; aleshores els mals llançaments i una defensa més oberta van permetre que els visitats imposéssin el seu físic superior i la qualitat en l'u contra u. Dissabte que ve (20.15 hores), l'Augi visita un rival directe per la permanència, la Salle Montcada.

vendrell-bordils

ce vendrell: Olivares, García (2), Bofarull (5), Molina (1), Monroy (5), Malivern (2), Fernández (7), Carrero (1), Crespo (2), Cardona i Aller. ? handbol bordils: Ferrer (2), Combis (4), Prat (1), Nonó (5), Masó (2), Vilanova (1), Masmiquel (1), Canyigueral (4), Marco (5), Moreno (4), Vila (3), Viladevall, González i Renart. ? àrbitres: Escoda i Sánchez. ? parcials. 1-4, 5-5, 6-10, 7-12, 9-16, 12-17 (descans) 13-19, 17-20, 18-23, 19-25, 22-28, 25-31 (final). ? pavelló. Municipal del Vendrell, amb unes 300 persones.

El Bordils no falla tot i signar un partit espès. Amb la victòria davant el Vendrell, els homes de Pau Campos van col·locar-se en el liderat de Primera Divisió a l'espera del que faci aquest migdia La Roca, que rep l'OAR Gràcia Sabadell. Els gironins, malgrat fer bé la feina en defensa, van estar espessos en atac i només l'ofici de l'equip va suposar la victòria. El proper rival dels blanc-i-verds serà el cuer de la categoria, el Dominicos Saragossa, que només ha guanyat dos partits, i que visitarà el dissabte (19.30 hores) la pista gironina.