Segueix-nos a les xarxes socials:

Les cartes amb material explosiu provenien de l'interior de l'Estat

Interior diu que s'ha reforçat la seguretat a edificis públics i fa una crida a la tranquil·litat

Les cartes amb material explosiu provenien de l'interior de l'EstatEFE

El secretari d'Estat de Seguretat, Rafael Pérez, ha explicat aquest dijous en roda de premsa que les cartes detectades amb material pirotècnic enviades a la presidència del govern, al Ministeri de Defensa, a la base de Torrejón de Ardoz, a una empresa armamentística de Saragossa i a l'ambaixada Ucraïnesa [en el moment de la roda de premsa no s'havia comunicat una sisena, a l'ambaixada d'Estats Units] tenen contingut similar i han estat enviades des de l'interior de l'Estat.

Es tracta de sobres marrons i la Policia analitza a hores d'ara un dels sobres per obtenir més informació. L'Audiència Nacional investiga els fets com a terrorisme. Pérez no ha aclarit si els sobres incorporaven algun tipus de missatge per la necessitat de preservar la investigació.

Paral·lelament, el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha explicat en declaracions als mitjans que fruit d'aquests episodis ja s'ha reforçat la seguretat als edificis públics, i ha fet una crida a la tranquil·litat. Pérez ha afirmat que de moment els fets no tenen prou entitat com per incrementar el nivell d'alerta antiterrorista.

Prem per veure més contingut per a tu