Segueix-nos a les xarxes socials:

Aznar sobre el líder de Vox: "És un noi ple de qualitats"

L'expresident creu que l'electorat de VOX pot arribar del PP, cosa que espera que "s'arregli"

L'expresident del Govern José María Aznar ha assegurat aquest dilluns que l'electorat VOX, liderat per Santiago Abascal, pot procedir d'antics votants del PP i per tant s'espera que tornin al partit. "Espero que sigui un procés que amb el temps es pugui arreglar", ha indicat.

En una entrevista a Telecinco, recollida per Europa Press, ha defensat Abascal, de qui ha dit que és "un noi ple de qualitats", i li ha demanat que "orienti políticament les seves aptituds on les va tenir en altres moments", fent referència a la seva inicis polítics al PP basc.

Aznar també ha defensat aquest dilluns la decisió del Tribunal Suprem de revisar la sentència sobre a qui correspon pagar l'impost de les hipoteques i ha avisat del "populisme judicial" que ha generat, al seu parer, aquest cas.

Contra les converses amb Puigdemont i Junqueras

D'altra banda, Aznar considera "insòlit" que el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, tingués converses aquest cap de setmana amb l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i el líder d'ERC, Oriol Junqueras, per negociar els pressupostos generals de l'Estat de 2019.

Segons la seva opinió, Iglesias vol "acabar amb la Constitució, amb la unitat d'Espanya i la Corona", pel que no és acceptable aquesta negociació. "Pot negociar en nom del Govern amb colpistes, però no pot sobre el futur d'Espanya, políticament no és acceptable ni raonable", ha subratllat.

Prem per veure més contingut per a tu