Empordà

Empordà

Òmnium ha engrescat 530 alumnes d’escoles de tot l’Alt Empordà a recitar poemes

El 30 d’abril s’ha celebrat l’acte de lliurament dels premis Maria Verdaguer de Recitació, al Teatre Municipal de Roses, i del total de participants hi ha hagut 96 nens i nenes guardonats

30

Òmnium ha engrescat 350 alumnes d'escoles de tot l'Alt Empordà a recitar poemes Ajuntament de Roses / Òmnium Alt Empordà

El Teatre Municipal de Roses ha acollit, el 30 d’abril, l’acte de lliurament dels premis Maria Verdaguer de Recitació, corresponents al 43è Concurs per a la Joventut de l’Alt Empordà d’Òmnium Alt Empordà. Dels 530 alumnes que hi han participat, un total de 96 han estat guardonats. Tots ells són escolars de 1r a 6è de Primària de centres d’arreu de la comarca. El concurs consisteix a recitar un poema de tema lliure en llengua catalana. Aquest exercici el van fer els nens i les nenes davant d’un jurat el 25 de març a Figueres, la Jonquera, Llançà, Castelló d’Empúries, Roses i l’Escala.

En la celebració dels premis al Teatre Municipal de Roses, l’actor Ignasi Tomàs va fer una recitació de poemes, acompanyat a la guitarra per Ian Sala. Cada jurat ha concedit tres premis de 15 euros a cada curs i un llibre per a cada nen i nena premiats.

Aquesta és la relació de l’alumnat premiat en aquesta edició, per cursos:

Primer de Primària

Gerard Moñino, Elsa Herruzo i Sira Canet, de l’Escola Ruiz Amado; Leire Asensi, de l’Escola Narcís Monturiol; Isaac Ferrer, Clàudia Amador i Berta Palacios, de l’Escola Pompeu Fabra; Jad Ammi Ait Kouich, Jannat el Chaylouli Cherkaoui i Marc Lechuga Soares, de l’Escola Peñuelas del Río, i Mar Camprubí, Enzo Molero i Nabil Oulad,de l’Escola l’Esculapi.

Segon de Primària

Jordi Rodella Pous, de l’Escola Sant Andreu; Èlia Torné Malé, de l’Escola Carme Guasch i Darné; Xavier Carbonés Ortíz, de l’Escola Torre d’en Reig; Pau Bardés i Ona Botargues, de l’Escola Ruiz Amado; Soror El Ayyachi, de l’IE El Bruel; Sofia Akif Markova, de l’Escola Narcís Monturiol; Basma Ahakkam i Elena Puga Gordillo, de l’Escola Jaume Vicens Vives; Laia Valldeperes, Nadir Amchiche i Txell Prats, de l’Escola Pompeu Fabra; Yasmine Ghozi Hammauda, Gala Cudinach i Maria Niculaie, de l’Escola Peñuelas del Río, i Jana Mauri, Isaak Plana i Ibai Castellà, de l’Escola l’Esculapi.

Tercer de Primària

Omar Zaraiouh González, Abril Salleras i Erin Abril, de l’Escola Carme Guasch; Òria Minobis, Gala Camps i Cristina Giralt, de l’Escola Ruiz Amado; Jana Montenegro, Àlex Pascual Obrador i Cèlia Berta Ijsselstein, de l’Escola Narcís Monturiol; Yolanda Martín, Matei Maier i Dina Grabalosa, de l’Escola Pompeu Fabra; Mohamed Aboufaris Fathallah, Lamyae Khajou Khtira i Sara Sendani Raziqi, de l’Escola Peñuelas del Río, i Amir Ait Abdelmajid, Hiba Barboucha i Thaïs Dutoya de Blas, de l’Escola l’Esculapi.

Quart de Primària

Albert Roqué, de l’Escola Torre d’en Reig; Maira Moyano i Víctor Bermúdez, de l’Escola La Salle; Xènia Hugas i Núria Bardés, de l’Escola Ruiz Amado; Jaafar Damej, de l’Escola Joana d’Empúries; Diego Barrio i Lina El Khaloufi Bouchaal, de l’Escola Jaume Vicens Vives; Melanie Domènech Rezkova, de l’Escola Narcís Monturiol; Marina Moreno, Sergi Vitiene i Paula González, de l’Escola Pompeu Fabra; Èlia Casanovas, Ainhoa Melgarejo Nachkova i Lucía Sancho Vidal, de l’Escola Peñuelas del Río, i David Ballesta, Ariadna Puig i Fatima Azizi, de l’Escola Empúries.

Cinquè de Primària

Lena Gasull Quintero, de l’Escola Sant Pau; Biel Verdaguer Vila i Itziar Castro Palomo, de l’Escola Carme Guasch; Sundus Moussaid, de l’IE El Bruel; Aran Jordà i Àfrica Moreno, de l’Escola Ruiz Amado; Obayda Yemlahi el Kate, Emma Pladellorens Pàramo i Inés Akif Markova, de l’Escola Narcís Monturiol; Marc Borràs, de l’Escola Pompeu Fabra; Arlet Carreras Baserba, Oliu Ribas Roca, Marta Ledesma Barragan i Lafquen Álvarez Reynalt, de l’Escola Peñuelas del Río, i Rabab Belhajja, de l’Escola l’Esculapi.

Sisè de Primària

Rita Ferrarons Andrada, Marina Vargas Fita i Cristina Pagès Toneu, de l’Escola Carme Guasch; Clàudia Soler, Rita Vila i Alexia Caragel, de l’Escola Ruiz Amado; Sara Amrani el Yazidi i Hector Martínez Carballo, de l’Escola Narcís Monturiol; Ivet Cardoner, Zoe Falcó i Hugo Rodríguez, de l’Escola Pompeu Fabra, i Aya Zekhnini el Haichar, Doha Hajjaj i Míriam Lara, de l’Escola l’Esculapi.

Compartir l'article

stats