Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà se celebraran el 7 de juny a Roses

El termini de presentació de candidatures és de l’1 d’abril al 13 de maig

Els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà se celebraran el 7 de juny a RosesJudith Barceló

L’Associació de Joves Empresaris de Girona, EMPORDÀ, el Fòrum Imagina, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, l’Ajuntament de Roses i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ja estan treballant en una nova edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà, que enguany arriba a la seva setzena edició. Aquesta convocatòria té com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball. Enguany, el termini de presentació de candidatures és de l’1 d’abril al 13 de maig.

Els guardons es distribueixen en cinc categories:

- Premi Jove Empresari que distingeix l’empresari/a empordanès/a menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada. El premi consistirà en el lliurament d’un diploma i d’una escultura commemorativa.  

- Premi Emprenedor, per al projecte d’empresa de l’Alt Empordà més viable, innovador i amb major potencial de creixement, dotat amb un 1er Premi de 3.000 € en metàl·lic i publicitat al setmanari l’Empordà per un valor de 1.500 € i un 2on Premi dotat amb 1.500 € en metàl·lic.

- Premi a la Responsabilitat social corporativa i sostenibilitat, per a aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi posat en pràctica iniciatives destacades en l’àmbit de la responsabilitat social i la sostenibilitat en el territori, dotat amb 1.500 € en metàl·lic.

- Premi a la Millor Idea de Negoci: per a les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca. Aquesta categoria té dues modalitats de premis: estudiants d’ESO i estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius. Els membres de l’equip guanyador de cada categoria rebran una mini tauleta digital.

- Premi a la Innovació, per a aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos. Premi dotat amb 1500€ en metàl·lic.

- Premi a la Innovació Turística, per aquella empresa amb seu social a l’Alt Empordà que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos. Premi dotat amb 1500€ en metàl·lic

El lliurament dels premis es farà el dia 7 de juny i es celebrar al teatre de Roses. Serà una ocasió especial per reconèixer i premiar l’excel·lència i la innovació dels empresaris i emprenedors de l’Alt Empordà. 

Guanyadors de l’edició 2023 dels Premis Emprenedors Alt Empordà

Premi Emprenedor: Carlota Albanell, de Pictolex, una iniciativa destinada a simplificar i visualitzar el dret per a una millor comprensió.

Segon Premi Emprenedor: Yolanda Marquez, amb el projecte QIPLANT B3, que es dedica a produir, transformar i comercialitzar productes alimentaris amb principis actius terapèutics.

Categoria d’Innovació: Roser Feliu, amb l'empresa Lladruc, reconeguda per oferir teràpies assistides amb animals.

Premi a la Innovació en el sector turístic: Barba Blava, un operador que comercialitza productes de consum a embarcacions amb vaixells que funcionen amb energia solar.

Millor Idea de Negoci categoria ESO: El projecte Nathair, de Clàudia Frutos, Martina Mata, Maria Pujol i Carla Segura, que aposta per la fabricació de perruques de cabell natural a preus assequibles per combatre l’estigma social associat.

Millor Idea de Negoci categoria Cicles Formatius i Batxillerat: El projecte Figucleta de Carla Cardona i Montse Torres, que ofereix un servei de lloguer de bicicletes i patinets a Figueres.

Premi a Jove Empresari/a: El Pot Petit, un grup de música i animació infantil reconegut per la seva trajectòria professional i esperit innovador.

Podeu consultar les bases completes de la convocatòria 2024 en aquesta adreça: www.premisemprenedorsaltemporda.com.

Prem per veure més contingut per a tu