Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Pere Pescador

Sant Pere té un «lluït» cartell de festa major amb programació reduïda

Organitzen activitats per a tots els públics però traslladen la proposta per als joves passat l'estiu

Sant Pere té un «lluït» cartell de festa major amb programació reduïda

La Festa Major de Sant Pere Pescador arriba els dies 27, 28 i 29 de juny «amb un lluït cartell d'actes malgrat les restriccions a causa de la Covid-19», ha explicat la regidora de Cultura i Festes, Sònia Ortega. S'ha reduït l'oferta de propostes i dissabte dia 27 s'obre la programació amb una única activitat: una sessió d'autocinema amb la projecció de la pel·lícula Yesterday, a l'aparcament del mercat setmanal, a les deu de la nit.

Els actes continuaran diumenge 28 amb un espectacle familiar Cosmix, de la companyia Teatre Mòbil, a les set de la tarda al Parc del Riu. «Van amenitzar la festa de Sant Sebastià del poble i enguany repetim», comenta la regidora. Dilluns dia 29, Sant Pere, s'ha previst la missa i ofici a les onze del matí i un concert de sardanes a les dotze del migdia amb el Foment del Montgrí. El mateix dia, la festa inclou un dels actes més populars, els concerts d'orquestra. A causa de les limitacions d'aforament, s'han previst dos concerts amb la Metropol, un a les set de la tarda i l'altre a les onze de la nit. Seran amb la gent asseguda i amb inscripció prèvia a l'oficina de turisme. «A causa de la situació actual, l'aforament és limitat i amb preferència per a la gent del nostre poble» assenyala Ortega, «tot i que tothom hi és molt ben rebut».

Per completar el cartell, s'ha previst una exposició a la Capella de Sant Sebastià a càrrec d'Enric Puigsegur i l'Associació Trobada d'Artistes. Queda pendent, destaca la regidora, la festa de la gent jove que es trasllada al setembre.

Prem per veure més contingut per a tu