Segueix-nos a les xarxes socials:

Conferències

Martí Fontclara obre el cinquè Cicle de Conferències de Castelló d'Empúries

El compositor és el ponent encarregat d'inaugurar el programa aquest divendres

Martí Fontclara obre el cinquè Cicle de Conferències de Castelló d'EmpúriesAJUNTAMENT DE CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Martí Fontclara i Palomeras, compositor, intèrpret de fiscorn i coordinador de la Cobla Marinada, serà l'encarregat d'obrir el V Cicle de Conferències de Castelló d'Empúries aquest divendres amb la xerrada que porta per títol «Com ha evolucionat la sardana?-Reflexió i anàlisi musical».

Per cinquè any consecutiu, l'Associació Cultural i d'esbarjo organitza, en col·laboració de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, el cicle que comença aquest divendres i s'allargarà fins al 27 de març. En total hi haurà 9 conferències i una taula rodona de temàtica històrica relacionades de manera directa o indirectament amb Castelló d'Empúries.

Una de les novetats d'enguany és la taula rodona que porta per títol «Castelló Vila major» i que comptarà amb la participació de diferents castellonines i castellonins que parlaran de la vida al poble i dels records que en tenen.

Cal destacar també que aquest any per primera vegada hi haurà la col·laboració de l'INS de Castelló d'Empúries que proposa com a conferenciant una exalumna que exposarà el seu treball de recerca «La memòria col·lectiva de la guerra civil», es tracta de la castellonina Míriam Garrido i Arrivas.

A part de les conferències, la programació inclou també tres visites guiades: una al Convent de Sant Agustí, a càrrec de Jordi Canet, tècnic de Patrimoni Històric el dissabte 1 de febrer; una altra a Empúries a càrrec de Joaquim Tremoleda, doctor en arqueologia, dissabte 14 de març i una darrera a Perlada a càrrec d'Iraida Sais doctoranda en història de l'Art Medieval el 28 de març.

Prem per veure més contingut per a tu