Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El Claustre de Figueres obre la temporada amb l'hiperrealista Alessandro Sannino

La galeria d'art presenta una selecció de peces d'aquest jove artista italià fins a l'11 d'octubre

El Claustre de Figueres obre la temporada amb l'hiperrealista Alessandro Sanninoempordà

La galeria El Claustre de Figueres va iniciar aquest passat divendres la temporada amb una aposta forta per la joventut i amb ganes de sorprendre el públic empordanès. Ho va fer de la mà d'un artista italià que per primer cop exposa a terres de l'Empordà, el napolità Alessandro Sannino (1987). Les seves creacions, natures mortes emmarcades dins un clar i ben definit estil hiperrealista, van crear sensació tal com ja va fer la primavera passada en una altra mostra al Claustre de Girona.

Alessandro Sannino ha seguit estudis a l'Institut Artístic de Nàpols. Des de molt jove, però, va ser deixeble del seu pare, el també pintor Antonio Sannino. A partir d'això, però, ell ha seguit el seu camí, sent ja reconegut pel seu virtuosisme en el dibuix i l'aplicació de colors vius i brillants.

Un moment de la inauguració. Foto: Eduard Martí

Aquesta exposició, que va ser presentada divendres passat de la mà de l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i que es podrà admirar fins a l'11 d'octubre, se suma a les altres mostres que ha fet l'artista, principalment, però, a territori italià.

Prem per veure més contingut per a tu