Segueix-nos a les xarxes socials:

ACÚSTICA 2019

Set concerts, foodtrucks i Acústica Market donen el tret de sortida al festival de Figueres

La capital de l'Alt Empordà afronta quatre dies de música en viu i ambient als carrers

Set concerts, foodtrucks i Acústica Market donen el tret de sortida al festival de FigueresJORDI CALLOL

El Festival Acústica enceta avui dijous la seva divuitena edició. Aquest any s'amplia l'oferta de la nit de dijous, posant-la al mateix nivell de divendres i dissabte i així arribar a tenir un tercer dia potent, amb l'objectiu de superar els 108.000 espectadors de l'any passat. Aquesta nit hi haurà actuacions a l'escenari de la Rambla i plaça Catalunya i s'obririran els espais Food Trucks i Acústica Market.

18.00 h - Semifinal Sona 9. Plaça Catalunya

El festival acull des dels seus inicis, la semifinal del concurs Sona9, el concurs de bandes emergents més important de Catalunya. Aquí, tots els semifinalistes:

19.45 h - Rusó Sala. Terrassa de la Biblioteca Fages de Climent

El seu últim disc conté cançons pròpies d'aromes tradicionals i d'arranjaments transgressors. Una oda a la feminitat que s'amaga rere el paisatge, el retorn a la infantesa, la cançó de l'oblit o una carta d'amor a la família són alguns dels temes que ofereix en el disc Desirem.

21.00 h - Suu. Plaça Catalunya

El seu gran èxit a les xarxes socials la va portar a editar el seu primer disc, Natural. Suu és una d eles veus catalanes que actualment té més discurs i que generen més interés. Amb poc temps ja ha actuat arreu dels països catalans.

22.30 h - Lildami. Rambla

Amb la publicació del seu primer disc Flors mentre visqui ha captat l'atenció del públic i dels mitjans de comunicació donant visibilitat a la música urbana en català. Fa poc va publicar el videoclip del tema «Anorac», la cançó de l'estiu de TV3.

23.00 h - Momo (Tribut A Queen). Plaça Catalunya

Com tots els anys, Acústica aposta també pels clàssics. Enguany, després de l'èxit de la película «Bohemian Rhapsody», la música de Queen torna a estar de moda. És per això, que el festival porta a Figueres la banda oficial de tribut aquesta banda britànica.

00.00 h - La Pegatina. Rambla

El grup que es troba un dels moments més bonics de la seva carrera, és una de les bandes catalanes més populars arreu del món. Aquesta nit, a la Rambla, faran un repàs de tot el seu repertori amb els seus grans èxits i temes dle seu últim disc «Ahora o nunca».

01.30 h - Jazzwoman. Plaça Catalunya

Es tracta d'un dels noms més sonats de la música hip-hop del país valencià. Ha experimentat part del gran ventall de la música urbana. «Bagheera» és el seu primer àlbum, que l'ha donat a conèixer, a més, a col·laborat amb grups com ZOO o Tesa.

A més:

De 18.00 h a 5.00 h - Espai Food Trucks. Plaça Catalunya

De 18.00 h a 1.00 h - Acústica Market. Plaça Dr. Ernest Vila

JORDI CALLOL

Prem per veure més contingut per a tu