Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El cineasta figuerenc Pere Portabella reconegut amb el premi Empordà

Ho fa aquest dijous al vespre als jardins del Consell Comarcal, institució que entrega d'aquest premi

El cineasta figuerenc Pere Portabella reconegut amb el premi EmpordàCAN FRAMIS

El cineasta i activista polític figuerenc, Pere Portabella (1927), rep aquest dijous, a les 8 del vespre, el Premi Empordà 2018. L´acte tindrà lloc als mateixos jardins del Consell i estarà amenitzat pel duet Ros-Miró juntament amb un refrigeri servit pels alumnes de l´Escola d´Hostaleria de l´Alt Empordà.

Fa un parell de mesos, Pere Portabella va participar en un acte d´homenatge al també cineasta Pere Ignasi Fages a Castelló d´Empúries. Aleshores, ell mateix assegurà compartir amb el seu amic "la faceta d´"activista i una història assembleària". Dins el món del cinema, Portabella és molt conegut pel seu estil experimental i d´investigació de nous llenguatges cinematogràfics amb un to sovint poètic i amb contingut social.

El cineasta també ha estat notícia aquest any amb l´estrena, el gener, d´'El sopar', als cinemes Texas de Barcelona, un film rodat el 1974, la mateixa nit que executaren Salvador Puig Antich. Aquests dies també es pot veure l´exposició 'Pere Portabella. Cinema, art i política' a Can Framis, a Barcelona. La mostra analitza la seva figura des d´òptiques diferents.

Prem per veure més contingut per a tu