Segueix-nos a les xarxes socials:

Perpinyà

El Petit Príncep pels Aiguamolls de Cuca de Ventós arriba a Perpinyà

L'artista hi presenta obres inspirades en aquest personatge que justament avui celebra 73 anys del seu naixement

El Petit Príncep pels Aiguamolls de Cuca de Ventós arriba a PerpinyàBORJA BALSERA

L'obra pictòrica que va crear l'artista Cuca de Ventós inspirada en el Petit Príncep pels Aiguamolls de l'Empordà ara ja es pot veure a la Casa de la Generalitat de Catalunya, a Perpinyà. Aquest dilluns va obrir les portes però no serà fins aquest divendres quan es farà la inauguració i un vernissage a les 6 de la tarda.

El Petit Príncep, personatge del qual avui es compleixen 73 anys del seu naixement a mans de Saint-Exupery, va ser sempre un conte que va acompanyar a l'artista al llarg dels anys. Durant la maduresa, se li apareixia en les seves obres i ara, amb aquest projecte, que ja es va veure a Figueres i Castelló d'Empúries, en fa una reinterpretació pictòrica a través d'una quarantena d'obres, la majoria acrílics sobre tela amb elements natuals incrustats i colors molt meditarranis. A través d'elles es pot fer un recorregut pels diferents racons del parc natural dels Aiguamolls.

Aquesta exposició, que es podrà veure fins a mitjans de juny, s'acompanya d'un llibre publicat per Brau. Com l'artista, afincada a Albons, explica, aquest projecte li ha permés "mostrar com la bellesa és invisible als ulls, que les coses importants no les veus primer, les ha de buscar una mica".

Prem per veure més contingut per a tu