Segueix-nos a les xarxes socials:

Scarlett Johansson, nua en la seva nova pel·lícula

L'actriu protagonitza escenes de nu integral en el film 'Under the Skin', dirigit per Jonathan Glazer

Scarlett Johansson, nua en la seva nova pel·lícula

La nova pel · lícula de Scarlett Johansson encara no s'ha estrenat i ja està en boca de tots i és que la filtració d'unes imatges en què l'actriu surt completament nua per primera vegada per a una pel·lícula ha revelat algunes de les escenes que apareixeran a 'Under the skin'.

La pel·lícula està basada en una novel·la de Michel Faber i dirigida per Jonathan Glazer. Aquest nou treball ha aconseguit el que moltes produccions abans no ho havien fet i és que l'actriu confessa: "Jo no sóc una persona provocativa", encara que aquestes imatges i aquest nou paper de l'actriu demostrin precisament tot el contrari.

A la pel.lícula veiem Johansson seduint vianants pels carrers de Glasgow amb persones que no són actors ja que gran part de la seva interacció es va gravar amb càmeres ocultes a la camioneta en la qual viatja contínuament, de manera que la producció, que compta amb un baix pressupost, promet i molt, ja que podrem veure a l'actriu en un registre poc conegut.

Encara que el seu aspecte ha canviat per a la producció, ja que llueix una perruca molt curta bruna, l'essència de l'actriu segueix patent i és que encara que no l'havíem vist mai així, " mai he experimentat res per l'estil, fer una pel·lícula que era un repte de maneres que mai m'hagués imaginat", va explicar l'estrella de Hollywood.

Prem per veure més contingut per a tu