Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Descoberta de l'MTE

La gent gran de la Marca de l'Ham visita el Museu de la Tècnica

Aquesta és una de les nombroses activitats promogudes des de l'Oficina del Pla de Barris de la Marca de l'Ham, amb l'objectiu de fomentar la participació i la dinamització de la gent gran.

Una vintena d'avis i àvies de la Marca de l'Ham es varen acostar el passat 5 d'abril a les instal•lacions del carrer Fossos de Figueres del Museu de la Tècnica, acompanyats per membres pels Plans d'Ocupació d'assistència i dinamització de la gent gran, i de mediació i dinamització comunitària de l'Oficina del Pla de Barris de la Marca de l'Ham.

La visita al museu va tenir una durada aproximada d'una hora i mitja, i va ser guiada fomentant la participació de la gent gran, aprofitant el fet que molts dels invents i aparells exposats són molt familiars pels assistents. En aquest sentit, els avis i àvies van poder aprofundir en el coneixement i la història dels automòbils, els telèfons, les màquines d'escriure, les màquines de cosir, etcètera, uns aparells que han anat evolucionant des de la llunyana revolució industrial.

A partir del Pla d'Ocupació d'assistència i dinamització de la gent gran també s'estan realitzat activitats de jocs de taula i tertúlia tots els dimarts, i es tenen previst la realització de diversos tallers de risoteràpia, o sortides al Castell de Sant Ferran i al Parc Bosc de Figueres, en les que s'aprofitarà per presentar i repartir entre els assistents la guia realitzada per la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Figueres "50 ocells a Figueres", amb l'objectiu de saber contemplar i reconèixer les diferents espècies d'ocells de la vila.

Prem per veure més contingut per a tu