Empordà

Empordà

Figueres

Les obres en un dels trams del carrer Col·legi de Figueres estan a punt d’acabar

Els treballs d’urbanització continuaran amb les darreres fases fins als carrers Nou i Sant Antoni

S’espera que a finals de juliol quedi asfaltat el tram del carrer Col·legi fins al carrer Sant Pau Victor Subirós

L’Ajuntament de Figueres espera tancar aquest final de mes o bé a principi d’agost una de les fases importants d’obres al carrer Col·legi, amb l’asfaltatge i l’obertura del tram des de l’avinguda Salvador Dalí fins a la plaça Triangular. Els treballs han començat als trams inicials del carrer. Una vegada reobert aquest tram continuaran fins al carrer Nou i carrer Sant Antoni. S’espera completar les obres el mes de novembre.

L’empresa que gestiona l’obra, Fisersa, ha informat que els treballs d’urbanització d’aquest important eix viari que connecten avinguda Salvador Dalí amb la plaça de l’Estació avancen a bon ritme després d’algun retard durant els treballs.

L’obra aborda l’asfaltatge des dels carrers Santa Llogaia i Verge Maria i han d’acabar fins al carrer Sant Pau amb la plaça Triangular. «Treballem amb la previsió que l’última setmana de juliol o primera d’agost podem asfaltar i deixar fet i obert el carrer», assenyala el gerent de Fisersa, Lluís Martínez. A partir d’aquí restaran per acabar dues fases més, des del carrer Sant Pau al carrer Nou i del carrer Nou fins al carrer Sant Antoni, el que comportaria uns quatre mesos més d’obres.

L’eix viari que creua Figueres haurà estat en obres uns vuit mesos. L’objectiu és convertir-lo en una via «més amable». Els treballs comporten diverses millores en els serveis i per al trànsit. També comportarà la millora de la pavimentació i l’ampliació de voreres en alguns punts I cruïlles. Les obres tenen un cost de 870.202 euros i han obligat a tallar al trànsit aquest carrer. En aquest moment un tram fins al carrer Sant Pau.

Compartir l'article

stats