Empordà

Empordà

Camallera

Camallera disposa de pisos per a lloguer assequible

La Diputació de Girona ha concedit un ajut a l’Ajuntament perquè habiliti aquests immobles per a joves, gent gran o persones amb necessitats socials

Els pisos s’ubicaran a la planta de dalt del consultori mèdic i del centre de serveis de gent gran Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies

La Diputació de Girona ha concedit una subvenció de 75.000 euros a l’Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies per habilitar pisos de lloguer assequible per a joves, gent gran o persones amb necessitats socials. Segons ha informat el consistori, es tracta de cinc pisos que s’ubicaran a la planta de dalt del consultori mèdic i del centre de serveis de la gent gran.

«Aquesta actuació donarà resposta a la forta demanda existent d’aquesta tipologia d’habitatges, fomentant la primera residència i permetent que les persones no hagin d’abandonar el nostre municipi per fixar-hi la seva residència, ja siguin joves que es volen independitzar, gent gran que vol viure en un entorn urbà proper als serveis o persones que presenten unes necessitats socials», expliquen fonts de l’Ajuntament.

La proposta preveu que els pisos es puguin llogar a un preu assequible, la qual cosa permetrà a l’Ajuntament de Saus, Camallera i Llampaies finançar la part de l’obra no subvencionada. Les instal·lacions inclouen, a més, una mesura energètica sostenible, tenint en compte que els pisos disposaran de plaques solars per a l’autoconsum. «Aquesta mesura implicarà que el cost de la factura elèctrica sigui mínim», es felicita el consistori.

Compartir l'article

stats