Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

L'artista Wäwä decorarà un mur de la depuradora d'aigües de Figueres

El projecte, d'unes dimensions de 70 metres de llargada per 4 d'amplada, té com a objectiu explicar, a través d'il·lustracions, el cicle de l'aigua

L'artista Wäwä decorarà un mur de la depuradora d'aigües de FigueresWÄWÄ

L'artista figuerenca Alba Falguerona Wäwä pintarà un mural de grans dimensions a la paret de la depuradora d'aigües de Figueres. L'obra, que tindrà unes dimensions de 70 metres de llargada per 4 d'amplada, té com a objectiu explicar, a través d'il·lustracions, el cicle de l'aigua i com tenir un comportament sostenible de la seva gestió. Els treballs de preparació del mur han començat aquesta setmana.

L'obra s'emmarca en la campanya d'Aigua de Figueres, impulsada per l'Ajuntament i Fisersa que pretén conscienciar la població d'una gestió sostenible d'aquest recurs escàs així com també explicar com hem de tractar els residus que generen d'una forma sostenible. Explicar-ho a través d'il·lustracions farà que el missatge arribi a tots els figuerencs i figuerenques d'una forma visual i senzilla.

Segons el vicealcalde, Pere Casellas, aquesta iniciativa tan visual ha de servir per conscienciar no només en la gestió de l'aigua sinó també en la gestió responsable de residus.

Prem per veure més contingut per a tu