Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Roses fa una crida als voluntaris per netejar una platja cada dia

Aquest dilluns el punt de trobada és la plaça de les Botxes a les quatre de la tarda

Roses fa una crida als voluntaris per netejar una platja cada diaJAUME CUSÍ

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Roses fa una crida als voluntaris que vulguin ajudar a fer neteges de les platges municipals. El temporal Gloria ha passat pel municipi deixant volums importants de brossa a la platja, i les tasques han de servir per retornar les condicions òptimes a aquest entorn. Per aquest motiu, cada dia d'aquesta setmana es formarà un grup de voluntaris per netejar platges, des de les quatre fins a les sis de la tarda. "La intenció és cada dia actuar en una platja diferent, de tal manera que aconseguim passar per totes les platges urbanes: la Platja Gran, la de la Punta, Santa Margarita i Palangrers", explica el regidor de Medi Ambient, Francesc Giner.

Per aquest dilluns 27 de gener, el punt de trobada per a tothom que vulgui participar és la plaça de les Botxes, a davant de l'Oficina de Turisme, a les quatre de la tarda. L'Ajuntament aportarà les bosses i els guants per als participants, però es recomana venir equipat amb botes d'aigua i roba adequada.

Al final de la jornada es dirà on es convoquen els voluntaris per l'endemà, i també s'anunciarà per les xarxes socials del consistori.

Prem per veure més contingut per a tu