Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres decreta serveis mínims davant la de vaga del 18 d'octubre

Durant la jornada es garantiran els serveis mínims a totes les dependències municipals

Figueres decreta serveis mínims davant la de vaga del 18 d'octubreGM

L'Ajuntament de Figueres informa que, davant la convocatòria de vaga convocada per les organitzacions sindicals Intersindical-CSC i Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) per aquest divendres 18 d'octubre, s'ha procedit a decretar els serveis mínims per tal de garantir la prestació de serveis essencials en el municipi durant l'aturada i la suspensió de l'agenda d'activitats institucionals.

Pels serveis ordinaris i dependències municipals s'ha establert la presència d'un mínim personal per garantir l'atenció durant tota la jornada. Respecte a la Guàrdia Urbana, es garantirà la presència del personal que per a cadascun dels torns de servei.

Pel que fa a les llars d'infants municipals, els serveis mínims decretats garanteixen la presència d'un terç de la plantilla, i un horari d'obertura de les instal·lacions de 7.45 a 12 hores i de 15 a 17 hores. Altrament, s'informa que aquest dia no hi haurà servei de menjador davant la previsió de no poder atendre correctament aquest servei.

Amb relació a FISERSA, s'informa que l'atenció al públic romandrà interrompuda, mentre que per al transport públic urbà es garanteix uns serveis mínims del 50% durant tota la jornada.

Finalment, s'informa que es manté l'espectacle del monologuista Toni Moog previst pel mateix divendres 18 d'octubre a les 21 hores, al Teatre municipal El Jardí, donat que la seva organització depèn d'un promotor privat i per contracte té els serveis mínims garantits.

Prem per veure més contingut per a tu