Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Fan un seminari transfronterer sobre com acollir persones estrangeres

El Centre Cívic Joaquim Xirau de Figueres acollirà la jornada aquest dijous

El Centre Cívic Joaquim Xirau de Figueres acollirà, aquest dijous, un seminari transfronterer que porta el nom de La formació per l´acollida i l´acompanyament de les persones estrangeres.

Des de dos quarts de deu del matí fins a les sis de la tarda s´han organitzat una sèrie de ponències i activitats per reflexionar entorn del tema de l´acollida. Es comptarà amb la conferència «La globalització des de la mirada dels sol·licitants d´asil: recerca participativa i comprensió de les migracions», de la doctora Vincenza Pellegrino; o la formació entorn del tema del treball de mediador de salut a la Casa de Santé, un instrument per a l´empoderament de les persones usuàries, a càrrec de Faiza Benmerzouka. També es parlarà d´economia social i solidària, de mobilitat i empoderament i del paper dels professionals de l´acollida a Catalunya, entra d´altres.

La jornada té places limitades i inclou un servei de traducció simultània. Els interessats poden registrar-se en el portal d´Inclusio Alt Empordà .

Prem per veure més contingut per a tu