Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres s'adhereix a la campanya 'L'hora del planeta' per lluitar contra el canvi climàtic

El 24 de març s'apagaran, durant una hora, els llums de la Rambla, la plaça Josep Pla, les fonts de la plaça de la Palmera, i la façana de Casa Empordà

L'Ajuntament de Figueres s'adherirà un any més a la campanya 'L'hora del planeta', que se celebrarà el dissabte 24 de març arreu del món. Durant una hora (de 20.30 h a 21.30 h), s'apagaran els llums de la Rambla, la plaça Josep Pla, les fonts de la plaça de la Palmera, i la façana de Casa Empordà, amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de prendre mesures contra l’escalfament global i la contaminació atmosfèrica, i estalviar energia i disminuir la contaminació lumínica.

Amb aquesta adhesió, Figueres es converteix en una de les 7.000 ciutats del món que donen suport global a la lluita contra el canvi climàtic. Segons el regidor de Medi Ambient, Francesc Cruanyes, es tracta d'una "una acció simbòlica, però manifesta una voluntat, un propòsit que a Figueres ja estem portant a la pràctica amb la paulatina substitució de la lluminària tradicional per fonts més sostenibles i amb molta sensibilitat pel que fa a la contaminació abusiva”.

L'Ajuntament de Figueres anima la ciutadania a sumar-se a L'Hora del Planeta apagant els llums i els aparells elèctrics de les seves llars. A més, proposa a tothom que tingui cura del planeta durant la resta de l’any amb la incorporació d’hàbits d’estalvi energètic en el dia a dia i l’adquisició de bombetes i electrodomèstics més eficients energèticament.

L’Hora del Planeta és una iniciativa internacional promoguda pel World Wild Fund of Nature (WWF).

Prem per veure més contingut per a tu