Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres obre el procés d'adjudicació d'estands de l'Embarraca't 2018

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 15 de novembre

Figueres obre el procés d'adjudicació d'estands de l'Embarraca't 2018EMPORDA.INFO

L'Ajuntament de Figueres ha obert el procés per a l'atorgament d'un estand a l'Embarraca't 2018 de les Fires i Festes de la Santa Creu. Les bases d'enguany continuen la línia iniciada l’any passat, en què es valora principalment que les entitats adjudicatàries inverteixin els ingressos a projectes socials a la ciutat. El termini de presentació finalitza el 15 de novembre

El nombre màxim d’estands que distribuirà l’Ajuntament serà de catorze. Les entitats que vulguin optar a l’adjudicació hauran de ser associacions sense ànim de lucre inscrites al Registre Municipal d’Entitats ciutadanes, i hauran de presentar un projecte detallat amb el destí dels fons econòmics ingressats, que s’hauran de dedicar íntegrament a finançar iniciatives socials en benefici de la ciutat i de la seva gent.

També caldrà que les entitats estiguin al dia de les seves obligacions tributàries i no tributàries amb l’Ajuntament de Figueres. Així mateix, cal que hagin presentat, amb anterioritat a la sol·licitud per obtenir un estand, tota la documentació establerta a l’article 183 del Reglament Orgànic Municipal.

Prem per veure més contingut per a tu