Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El servei de Bibliopiscina de Figueres ha atret 1.939 usuaris aquest estiu

La proposta lectora ha ampliat l'horari, oferint també el servei als matins

El servei de Bibliopiscina de Figueres ha atret 1.939 usuaris aquest estiuAJUNTAMENT DE FIGUERES

El servei de Bibliopiscina ofert durant els mesos de juliol i agost gràcies a la col·laboració entre la l´Àrea d´Esports i de Cultura de l´Ajuntament de Figueres clou un any més amb una valoració molt positiva per part dels usuaris i usuàries que n´han fet ús.

Responent a les demandes dels usuaris i usuàries de la Bibliopiscina recollides en les enquestes de la passada edició, en què només s´oferia aquest servei a les tardes, cal destacar el fet que enguany s´ha ampliat als matins. El nou horari ha tingut especialment bona acollida entre la gent gran i els nens i nenes dels casals d´estiu que també n´han pogut gaudir.

Així, l´horari d´obertura ha estat de dilluns a dissabte d´11 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h, obrint un total de 52 dies al llarg dels mesos de juliol i agost. Aquesta ampliació horària s´ha traduït en gairebé 400 usuaris més del servei.

De les xifres recollides es desprèn que 1.939 persones es van apropar a la zona de la bibliopiscina a triar alguna de les novel·les, contes infantils, còmics, revistes o premsa comarcal, essent un 71 % lectors infantils.

Els usuaris tenien a la seva disposició novel·les, una gran varietat de contes infantils, còmics, revistes i la premsa comarcal. Els contes per als més petits i les revistes han tingut com sempre molt bona acollida, i s´ha duplicat el préstec de revistes, atès que se n´ha ampliat l´oferta en funció de les necessitats detectades en el primer any que es va oferir aquest servei.

La major afluència d´usuaris del servei del mes de juliol (1.159 persones), es va veure una mica reduïda al mes d´agost (780 persones), pel fet que es redueixen el nombre de nens i nenes dels casals d´estiu i la marxa de la ciutat per una part de la gent que està de vacances.

Prem per veure més contingut per a tu