Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

La prevenció i el tractament de la violencia a l'escola en una xerrada a Figueres

Oriol Ríos, doctor en Sociologia oferirà pautes d'actuació davant problemàtiques com el buillyng

Oriol Ríos, doctor en Sociologia impartirà aquest dimecres, ales 17.00h la xerrada Socialització preventiva de la violència oberta al públic, a l´escola Amistat, Comunitat d´Aprenentatge, de Figueres per parlar "sobre com podem detectar i tractar la violència dins l´escola" ha explicat la directora del centre Montserrat Ymbert. S´abordaran problemàtiques com la violència de gènere, la violència en general i el buillyng i farà una anàlisi del moment actual, de les situacions que es detecten a l´aula i de la importància de les actuacions com més aviat millor.

Oriol Ríos és doctor en Sociologia. És investigador -professor postdoctoral al Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i professor d´educació a la Universitat Rovira Virgili de Barcelona. Les seves línies d'investigació se centren en les noves masculinitats, paternitats, infància i educació. Ha estat assessor en temes de masculinitat per l´Ajuntament de Barcelona a més de ser editor de la revista científica Masculinities and Social Change, l´única en aquest àmbit a l´Estat espanyol d´aquest àmbit i també és fundador d´una associació d´homes igualitaris.

La seva tesi doctoral analitzava les desigualtats de gènere en l´escola. Les seves línies d´investigació estan vinculades a aquesta temàtica a banda d´altres temàtiques afins com la infància, la família i les desigualtats socials. Des de fa gairebé 10 anys Ríos participa en un grup de diàleg interreligiós, a més de tenir experiència en l´activisme pels drets humans en Amnistia Internacional.

Prem per veure més contingut per a tu