Segueix-nos a les xarxes socials:

Fires

La fira de l'oli d'Espolla compleix els vint anys de progrés qualitatiu

El municipi alberenc celebra, aquest cap de setmana, un aniversari rodó recordant tota la gent que s'hi ha involucrat des del primer dia

La fira de l'oli d'Espolla compleix els vint anys de progrés qualitatiuEMPORDA.INFO

Espolla celebra aquest cap de setmana la vintena edició de la Fira de l´Oli i l´Olivera, que va començar com un punt de trobada i d´intercanvi d'experiències entre els professionals del sector i ha acabat consolidant-se amb un seguit d´activitats paral·leles que han convertit la fira en una cita ineludible per a molta gent. "La Fira no és només una trobada anual de trullaires i activitats relacionades en la producció d´oli, sinó que és un dia fantàstic per quedar amb la família, amics o coneguts i fer-los gaudir d´un poble que per un dia és ple a vessar. No tens excusa per avorrir-te", escriu Puri Viñas, membre de l´organització. L´Associació Cultural la Fraternal, l´Ajuntament i el Celler Cooperatiu d´Espolla han organitzat una programació carregada d´activitats per a tots els públics.

Divendres, a les vuit del vespre, a l´església, les corals d´Espolla i de la Selva de Mar aixecaran el teló de la festa amb un concert. El Celler Cooperatiu oferirà, dissabte, visites guiades teatralitzades -a les deu en francès i a dos quarts de dotze en català -les repetiran diumenge amb el mateix horari. A dos quarts d´onze, Cristina Viñas, del Cau de les Marietes, oferirà el taller-xerrada Xarop depuratiu amb fulles d´olivera, a la sala la Coromina. Els aficionats a la fotografia podran observar, de deu del matí a dues del migdia i de quatre a sis de la tarda, a les oficines del Paratge Natural de l´Albera (Rectoria Vella), dues exposicions, que es podran veure, també, diumenge, de deu del matí a dues del migdia. L´actor Toni Albà portarà l´obra Audiència I-Real, a les deu de la nit, a la sala de la Societat la Fraternal.

Prem per veure més contingut per a tu