Segueix-nos a les xarxes socials:

Problemes de trànsit

Cues quilomètriques a la frontera de la Jonquera pels controls francesos

A l'AP-7 les aturades han arribat als 18 quilòmetres i a l'N-II hi ha 15 quilòmetres de retencions

Cues quilomètriques a la frontera de la Jonquera pels controls francesosSANTI COLL

Les mesures de seguretat a la frontera amb França s'han incrementat especialment aquest dissabte i han provocat retencions importants aquesta tarda. Segons el Servei Català de Trànsit, des de les 15.00 hores hi ha uns 18 quilòmetres de cua entre Pont de Molins i La Jonquera (Alt Empordà) a l'AP-7 en sentit d'entrada al país veí, on la gendarmeria ha restringit la circulació de l'autopista francesa a un sol carril i revisa i atura alguns vehicles. Les cues han començat aquest matí, quan s'han registrat retencions de fins a set quilòmetres. També hi ha retencions a l'N-II per entrar a França. Segons el SCT, les aturades en aquesta carretera han arribat als 15 quilòmetres en sentit nord.

La cua començava a l'alçada de la rotonda de Pont de Molins cap a les sis de la tarda. A les vuit del vespre la situació ja estava més controlada. Molts vehicles, sobretot ferancesos, han optat per passar cap el seu país per Costoja, el Coll de Banyuls o Portbou, on també s'ha registrat un important increment de trànsit.

A les vuit del vespre, la cua a l'AP-7 arribava a Hostalets de Llers i s'ha agreujat per un accident a l'alçada de Pont de Molins.

L'embús ha coincidit amb la presència de molts camions de gran tonatge que pretenien travessar la frontera abans del tancament habitual del cap de setmana.

Prem per veure més contingut per a tu