Segueix-nos a les xarxes socials:

Turisme creuerístic

El veler de luxe 'Club Med 2' tanca la temporada de creuers al port de Roses

L'Àrea de Turisme ha instal·lat un punt informatiu a peu de moll per atendre les peticions dels passatgers

El veler de luxe 'Club Med 2' tanca la temporada de creuers al port de RosesAJUNTAMENT DE ROSES

El port de Roses finalitza la temporada de creuers 2015 que s'inicià el passat 5 de maig amb l'arribada del 'Club Med 2'. Precisament aquest veler tanca aquest dijous, 15 d'octubre, la temporada creuerística a Roses, juntament amb el luxós creuer 'Tere Moana', que en el seu cas visita per primer cop la població.

El 'Club Med 2' realitza l'escala final de les 6 programades durant aquesta temporada a Roses. Aquest creuer porta a bord 200 passatgers, majoritàriament francesos, i 176 tripulants. El 'Club Med 2' ha fondejat a la badia a les 13.00 h i s'hi quedarà fins a les 19.00 h. L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses instal·la un punt informatiu a peu de moll per atendre les peticions i oferir informació als passatgers sobre activitats i visites.

Es tracta d'un luxós veler de cinc pals, 87 metres d'eslora, 20 metres de mànega i 5 metres de calat. Pertany a la naviliera Club Med Cruises, una companyia especialitzada en creuers de luxe en veler que ha estat guardonada amb la categoria de 5 timons com a una de les millors navilieres de creuers del món.

Cap a les 11 del matí d'aquest mateix dijous, el vaixell 'Tere Moana' ha amarrat també al moll, on romandrà fins a les 21.00 h. Prové del port de St. Tropez i després de Roses escalarà al port de Tarragona. Hi viatgen 69 passatgers, majoritàriament dels Estat Units d'Amèrica, i compta amb una tripulació de 60 treballadors. En aquest cas, l'Ajuntament ofereix un punt informatiu a bord del propi vaixell, on també es farà l'acte de lliurament de la Metopa protocol·lària, amb motiu de la primera escala d'aquest creuer al port de Roses.

Prem per veure més contingut per a tu