Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Ajuts per a les escoles de Figueres amb formació poliesportiva

'Escoles Esportives Extraescolars' destinat a nens de primària, començarà aquest dissabte 17 d'octubre

Ajuts per a les escoles de Figueres amb formació poliesportivaAF

L'Ajuntament de Figueres subvenciona les escoles de la ciutat que s'acullen al programa de formació poliesportiva 'Escoles Esportives Extraescolars', proposat pel Servei Municipal d'Esports. El programa, destinat a nens de primària, començarà aquest dissabte 17 d'octubre.

L'objectiu d'aquesta activitat és que els escolars de Figueres tinguin la possibilitat d'adquirir un ampli ventall d'habilitats i destreses esportives i facin de l'activitat física i l'esport un hàbit quotidià. Així mateix, l'esport ha de formar part de l'educació integral d'aquests alumnes i també ha de ser un vehicle d'integració i de relació dels nens de les diferents escoles i barris de la ciutat. És per aquesta raó que se'ls ofereix una activitat extraescolar basada en la pràctica i el coneixement de diferents esports.

Més concretament, el programa es centra en la iniciació esportiva i promoció dels esports reglats i de competició, com ara d'equip com el bàsquet, el vòlei, l'handbol, el futbol sala o l'hoquei; o individuals com l'atletisme, la natació, el tir amb arc o esports amb raqueta, entre d'altres.

Aquestes activitats estan dirigides a alumnes de 1r i 2n de primària (prebenjamins), de 3r i 4t de primària (benjamins) i de 5è i 6è de primària (alevins). Es faran a la tarda a les escoles, en horari extraescolar, i els dissabtes al matí al complex esportiu municipal de Figueres (de 9.15 a 11.15 h). Els dissabtes es realitzarà una competició o jornada lúdica, de diferents disciplines esportives entre els participants de les diferents escoles.

Prem per veure més contingut per a tu