Segueix-nos a les xarxes socials:

Una nova festa il·legal congrega entre 150 i 200 persones a Muntanyola

Els Mossos instal·len controls als accessos a la 'rave' i l'Ajuntament avisa del risc d'incendi a la zona

Una nova festa il·legal congrega entre 150 i 200 persones a MuntanyolaClàudia Ramos

Els Mossos d'Esquadra han establert controls als accessos d'una nova festa il·legal al terme municipal de Muntanyola, a Osona. Segons la policia catalana hi ha una cinquantena de vehicles congregats a la zona del Pla del Vilar i entre 150 i 200 assistents, segons ha dit l'alcalde, Carles Morera, en declaracions a l'Agència Catalana de Notícies (ACN). Els Mossos han rebut l'avís que hi havia una festa amb un volum de música molt alt aquest dissabte al matí i ha instal·lat patrulles a les vies d'accés a la festa per evitar que hi arribin més participants i per garantir que no surti cap assistent que pugui generar cap perill o perjudici a altres ciutadans.

Morera ha explicat que és la primera vegada que tenen constància d'una festa com aquesta al municipi –fa poques setmanes n'hi va haver de similars a Sarral (Conca de Barberà) i Torà (Segarra)– i que la principal preocupació que tenen és l'elevat risc d'incendi a la zona. Segons ha relatat, la 'rave' s'està fent en un indret "aïllat" i "relativament sec" de Muntanyola. A més, "el vent no acompanya i ahir va fer força vent i avui també", ha alertat. "Tenim un problema greu d'incendis", ha insistit, per la qual cosa ha obert la porta a "altres mesures" més enllà del control d'accessos "si això s'allarga".

La festa va començar divendres i els organitzadors han traslladat tant als Mossos com a l'ACN que la seva intenció és marxar diumenge al vespre. Fonts de l'organització han assenyalat que la festa té lloc en aquesta àrea perquè no tenen "cap altre lloc" on fer-la i han garantit que quan l'aixequin l'indret quedarà "súper net".

Prem per veure més contingut per a tu