Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Forcadell i Bassa hauran de tornar a la presó quan els notifiquin la decisió del TS

El Suprem els pot notificar oficialment la decisió a través del procurador, els seus advocats o la mateixa presó

Forcadell i Bassa hauran de tornar a la presó quan els notifiquin la decisió del TSDavid Zorrakino - Europa Press - Arxiu

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l'exconsellera Dolors Bassa, que actualment són fora de la presó pel tercer grau, després de ser condemnades pel procés sobiranista, hauran de tornar a la presó quan els notifiquin oficialment la decisió del Tribunal Suprem de revocar-los el règim de semillibertat.

Segons han informat aquest divendres diverses fonts penitenciàries, Forcadell, en un termini de temps raonable, tornarà a la presó de dones de Barcelona, Wad-Ras, i Bassa a la presó de Puig de les Basses, a Figueres.

El Suprem els pot notificar oficialment la decisió a través del procurador, els seus advocats o la mateixa presó.

El tribunal que va jutjar la causa del procés sobiranista ha acordat aquest divendres revocar el tercer grau penitenciari que es va concedir als 9 condemnats per sedició, després de considerar que és una mesura prematura.

De la mateixa manera, els ha anul·lat les mesures de semillibertat que tenien en aplicació de l'article 100.2 del règim penitenciari perquè no es dirigien a un procés de reinserció.

Els altres sis condemnats ja eren a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona), perquè se'ls havia suspès cautelarment el tercer grau en espera de la decisió del Suprem, que ha arribat aquest divendres.

Prem per veure més contingut per a tu