Segueix-nos a les xarxes socials:

El «Tsunami Democràtic» reapareix per donar «suport econòmic» als encausats per les protestes

La plataforma comunica així que ajudarà els imputats pel tall de l'autopista AP-7 a la Jonquera

El «Tsunami Democràtic» reapareix per donar «suport econòmic» als encausats per les protesteseuropa press

La plataforma Tsunami Democràtic va reaparèixer ahir, després de mesos de silenci, per anunciar el seu «suport econòmic i tècnic» als encausats per les accions de protesta que va convocar contra la sentència del procés.

La seva última comunicació a través del seu canal a Telegram datava del passat 14 de gener, quan va anunciar «suport econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades per les accions» convocades per aquesta plataforma d'estructura i lideratge secret. Segons va informar El Periódico, set mesos després, ha emès una nova comunicació: «Després d'una primera valoració jurídica sobre les citacions anunciades aquesta setmana per l'acció a la Jonquera, Tsunami Democràtic informa que dona suport econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades per les accions convocades».

Sentència del procés

El comunicat fa referència a les persones encausades pel tall de l'autopista AP-7 a la Jonquera durant la primera quinzena del novembre de 2019, després de la publicació de la sentència de Tribunal Suprem en què van ser condemnats a presó nou dels líders del procés.

Prem per veure més contingut per a tu