Segueix-nos a les xarxes socials:

Busquen un violador que capta les seves víctimes amb un anunci de feina

L'home va citar dues dones en estacions de tren, les va portar amb cotxe a una zona aïllada i les va agredir

Els Mossos d'Esquadra busquen un agressor sexual que capta les seves víctimes a través d'anuncis d'internet en què els ofereix una feina de neteja. Segons va informar ahir la Cadena SER, aquesta persona va citar les dones els passats dies 12 i 16 de setembre a les estacions de tren de Molins de Rei i el Papiol i, posteriorment, les va portar amb cotxe fins a una zona aïllada, on les va agredir i va robar les seves pertinences i el telèfon mòbil.

L'individu utilitza un portal d'anuncis per oferir treballs de neteja i així contactar possibles víctimes. El primer dels successos dels quals la policia té constància va ocórrer el dia 12, quan l'home va citar una noia a l'estació de tren del Papiol per parlar d'una suposada oferta de feina.

La va fer pujar al seu cotxe i la va portar fins a l'aparcament d'un restaurant, on li va dir que si volia obtenir la feina havia de mantenir relacions sexuals amb ell. La jove, de 20 anys, s'hi va negar i va aconseguir fugir, encara que l'home es va quedar amb la seva bossa i el seu telèfon mòbil.

D'altra banda, el passat dia 16, va citar una altra noia interessada per l'anunci a l'estació de Rubí, a les quatre de la tarda i, posteriorment, li va dir que pugés al seu cotxe amb l'excusa d'ensenyar-li on treballaria. Van arribar fins al polígon de Can Rabella de Molins de Rei, on va violar la jove, de 18 anys, i li va robar la bossa i el telèfon mòbil, per la qual cosa no va poder alertar sobre el que li va succeir fins que va trobar un vigilant privat d'una empresa de la zona.

Prem per veure més contingut per a tu