Segueix-nos a les xarxes socials:

La Marató contra el càncer ja ha recaptat gairebé 4,5 MEUR

En les 15 hores que durarà passaran pel plató de TV3 unes 380 persones, entre elles una vintena de 20 testimonis i 26 metges i investigadors

La Marató 2018 amb la solidaritat dels empordanesos

6

El marcador de donatius recollits de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha arribat als 4.447.009 euros cap a les vuit del vespre d'aquest diumenge. Aquesta 27a edició se centra en la divulgació sobre el càncer i té com a objectiu recollir fons per lluitar contra aquesta malaltia. El programa de TV3 està conduït per Ramon Gener i Gemma Nierga, ha començat a les deu del matí i s'acabarà cap a la una de la matinada. En les 15 hores que durarà l'emissió passaran pel plató de la televisió catalana unes 380 persones, entre elles una vintena de 20 testimonis i 26 metges i investigadors. A les 8 del matí el programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio ha donat el tret de sortida a aquesta llarga jornada solidària.

La solidaritat dels empordanesos, un any més, ha quedat ben demostrada amb la celebració d'una gran quantitat d'actes a tota la comarca i amb centenars de voluntaris en l'organització.

Prem per veure més contingut per a tu