Segueix-nos a les xarxes socials:

La Moncloa retreu a Torra que posi en risc la «normalització política» animant els «radicals»

El govern de Sánchez insta el president de la Generalitat a complir amb les seves responsabilitats institucionals

La Moncloa retreu a Torra que posi en risc la «normalització política» animant els «radicals»ACN

El Govern central ha instat avui al president de la Generalitat, Quim Torra, després del que va passat ahir amb motiu de l'aniversari de l'1-O, a complir amb les seves responsabilitats institucionals i no encoratjar als radicals "que creuen que els carrers són tan sols seus".

L'Executiu ha fet aquesta crida a Torra després dels incidents ocorreguts ahir a Catalunya per aquest aniversari i després que els Mossos d'Esquadra haguessin de dispersar ahir a la nit a centenars de persones que s'havien concentrat tant davant el Parlament com davant de la Direcció Superior de la Policia Nacional al final de la manifestació per l'aniversari de l'1-O.

Fonts del Govern subratllen que el que ha passat ahir a Catalunya demostra que la política catalana ha de tornar a les institucions, al parlament català.

"El president Torra -afegeixen- hauria de complir amb les seves responsabilitats institucionals i no posar en risc el camí de normalització política emprès pel Govern de Sánchez, encoratjant als radicals que creuen que els carrers són tan sols seus i assetgen les institucions que representen tots els catalans".

Prem per veure més contingut per a tu