Segueix-nos a les xarxes socials:

Torra i Puigdemont es reuneixen Brussel·les per preparar l'inici de curs polític

La reunió se celebra després de la conferència al TNC en què el president va tancar la porta a un referèndum que no sigui el d'autodeterminació

Torra i Puigdemont es reuneixen Brussel·les per preparar l'inici de curs políticACN

El grup parlamentari de Junts per Catalunya prepara aquest dimecres l'inici de curs polític. I ho fan a Brussel·les amb la presència del president Quim Torra i l'expresident Carles Puigdemont, que oferiran una roda de premsa a partir de dos quarts de dues del matí. La reunió se celebra un dia després que tant Puigdemont des de la capital belga com Torra des de Barcelona emplacessin al president espanyol Pedro Sánchez a pactar un referèndum d'autodeterminació amb Catalunya. El grup inicia la trobada aquest dimecres i s'allargarà fins divendres, quan faran una valoració de les diverses reunions.

El primer a arribar a l'Hotel Marivaux de Brussel·les ha estat Puigdemont, que ho ha fet prop de les deu del matí. Més tard han arribat els diputats de JxCat, que han volat des del Prat. Per la seva banda, l'últim a fer-ho ha estat el mateix Quim Torra, que ha arribat passat dos quarts d'una. També ha acudit a la reunió l'exconseller de Cultura i exdiputat del grup Lluís Puig.

Prem per veure més contingut per a tu