Segueix-nos a les xarxes socials:

El presumpte estafador de dones al·lega que sempre va voler tornar els diners

Albert C., l'home acusat d'enredar presumptament 25 dones per quedar-se els seus diners, va negar ahir que estafés una exnúvia que el va denunciar el 2015 perquè «en tot moment» tenia la intenció de tornar-li els 2.280 euros que ella li va deixar.

Albert C. va acudir ahir de nou a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per ser jutjat per les denúncies d'estafa presentades per dues dones a les quals suposadament va estafar per quedar-se els seus diners, entre els anys 2015 i 2016, tot i que el segon d'ells s'ha suspès a petició de la defensa perquè s'aporti a la causa el seu historial psiquiàtric i sigui examinat per un forense.

Segons va explicar l'advocat d'Albert C. als mitjans, el seu client compta amb 25 denúncies de dones que l'acusen d'haver-les seduït per quedar-se amb els seus diners, tot i que segons la seva versió totes elles són a causa d'una campanya impulsada per una exparella del processat a través d'una pàgina web.

En el primer dels judicis celebrats en què Albert C. estava acusat d'estafar una dona a la qual va demanar diners adduint que havia patit un accident i havia de ser operat, l'acusat va argumentar que la seva intenció sempre va ser tornar els diners deixats a la denunciant i que així ho va fer mesos després.

La Fiscalia demana dos anys i sis mesos de presó per a Albert C. per aquesta presumpta estafa, ja que l'acusat va acabar tornant els diners una vegada va saber que la denunciant havia iniciat accions legals contra ell.

Prem per veure més contingut per a tu