Segueix-nos a les xarxes socials:

Albiol alerta que en aquestes eleccions està en joc «l'estabilitat d'Espanya»

Olmedo demana el vot de «tots els catalans que també se senten espanyols per superar el procés»

Albiol alerta que en aquestes eleccions està en joc «l'estabilitat d'Espanya»

El candidat del PP a les eleccions del 21-D, Xavier García Albiol, va assegurar ahir que el 21-D no només està en joc el govern de la Generalitat sinó «segurament també l'estabilitat a Espanya», i va celebrar que el Govern de l'Estat hagi «posat ordre» als departaments de la Generalitat i hagi tancat el Diplocat. Albiol va afirmar que la seva formació treballa per «tornar la normalitat social» a Catalunya i posar punt i final a la «divisió» i «l'enfrontament constant» que ha generat -segons va dir- el procés independentista.

Segons el candidat del PP, cal que Catalunya disposi d'un «govern de tothom», però per fer-ho cal un PP fort al Parlament. En aquest sentit, va demanar un cop més als unionistes que apostin pel PP, alertant que a demarcacions com a Girona «ens estem jugant quelcom més que el vot al PP: una alternativa que si no va al PP passa a la CUP i ERC» pels «capricis de la llei electoral». «Votar determinats partits en aquest moment pot significar restar un diputat al PP i donar-lo no al partit votat, sinó a la CUP», va dir.

Dos anys de «tirania»

Per la seva banda, el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, va qualificar de «malson» els últims dos anys de «tirania» per part d'un govern de la Generalitat que «ha abusat del poder» i que ha «mentit» i «enganyat» els catalans. «Hem tingut un govern de dictadura i de tirania dels que han volgut imposar les seves idees donant l'esquena a la mitat dels catalans i perjudicant tothom», va afirmar, instant de nou els votants constitucionalistes a votar el PP perquè -segons va afirmar- l'últim diputat de la demarcació de Girona estarà en disputa entre el PP, ERC i la CUP.

La cap de llista del PPC a la demarcació de Girona, Maria Àngels Olmedo, també va prendre la paraula per demanar el vot de «tots els catalans que també se senten espanyols i que van sortir al carrer per dir que Catalunya també». «Per tenir un Nadal en família i alegre cal superar el procés», va dir Olmedo, que va afirmar que la recuperació de la «normalitat» és vital per a un «Nadal en pau».

Prem per veure més contingut per a tu