Segueix-nos a les xarxes socials:

Moren dues persones en un accident entre un turisme i un camió a Valls

El vehicle pesat va perdre part de la càrrega de gra que portava, cosa que va provocar el tall de la via en els dos sentits

Dues persones van morir en un accident entre un camió i un turisme a la carretera C-37 a Valls. El sinistre es va produir poc després de tres quarts d'onze del matí a l'altura del quilòmetre 4,8, on un tràiler que circulava per la C-37 en direcció a Alcover va bolcar després de fer la rotonda que permet l'accés a l'A-27 i va caure a sobre d'un monovolum Citroen Picasso que circulava en sentit contrari i entrava a la rotonda.

Les víctimes són un matrimoni d'edat avançada que viatjava al turisme. Concretament, són el conductor, P.M.B., de 75 anys, i la passatgera davantera, C.M.R., de 77 anys, els dos veïns d'Alcover. Els dos van quedar atrapats a l'interior del seu vehicle i les tasques d'excarceració es van allargar durant més de dues hores. Per la seva banda, el conductor del camió va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital de Valls.

Arran de la bolcada, el camió, que transportava gra, va perdre part de la càrrega i aquesta va quedar estesa a la calçada. La via va quedar tallada en els dos sentits de la marxa al punt de l'accident i es van fer desviaments senyalitzats. Fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Prem per veure més contingut per a tu