Segueix-nos a les xarxes socials:

Programa contra l'assetjament escolar a 140 centres catalans

La iniciativa vol posar l'accent en els alumnes com a observadors i agents actius en la lluita contra el «bullying»

Un total de 140 centres del Servei d'Educació de Catalunya (SEC) que imparteixen ensenyaments obligatoris han estat seleccionats per formar part del nou programa d'innovació pedagògica #aquiproubullying de prevenció, detecció i intervenció davant de l'assetjament entre alumnes.

El departament d'Ensenyament va crear el mes d'abril passat el programa #aquiproubullying, que té una durada de dos cursos i el seu objectiu final és prevenir i aturar l'assetjament i implicar tot l'alumnat en aquests processos.

El programa #aquiproubullying vol posar l'accent en els alumnes com a observadors, com a agents actius i compromesos en la lluita contra l'assetjament, a la vegada que adquireixen les actituds i els valors propis de la competència social i ciutadana.

Ensenyament ha publicat la llista definitiva de centres seleccionats, dels quals el 25% són privats concertats i el 75%, públics, i d'ells el 65% són col·legis de secundària. Durant el primer curs els centres que s'acullen al programa rebran la formació.

Prem per veure més contingut per a tu