Segueix-nos a les xarxes socials:

Santi Vila proposa signar «una treva que assereni» la situació

Ha assegurat que cal preguntar-se «quina efectivitat tindrà la DUI per l'objectiu que perseguim» - Veu com a "excel·lent notícia" que Suïssa es proposi com a mediadora

Santi Vila proposa signar «una treva que assereni» la situació

El conseller d'Empresa, Santi Vila proposa "una treva que assereni" la situació després del Santi Vilareferèndum

Davant de l'oferiment de Suïssa com a mediadora entre Espanya i Catalunya, assegura que és "una excel·lent notícia".

Davant del trasllat de la seu social de Banc Sabadell a Alacant, Vila ha destacat en una entrevista a RAC1 que "després del discurs de Felip VI hem rebut moltes preguntes de directius de diferents empreses preocupats pel que pugui passar".

I ha ressaltat que "no fem la bola grossa perquè aquesta -la decisió del banc Sabadell- és una estratègia partidista que dona bola a aquells que diuen que el món s'acaba".

I ha puntualitzat, que "una cosa és un canvi de domicili social que té a veure amb enviar missatges tranquil·litzadors als inversors i l'altra és que hi hagi moviments a nivell de les seves botigues, la infraestructures, els seus centres logístics, etc."

Per a l'exalcalde de Figueres, el que cal fer "quan hi ha un xoc com aquest el més prudent és aturar-se i raonar. No és en cap cas un símbol de rendició".

Per aquest motiu, Sant Vila afirma que és "partidari de signar una treva que assereni. A partir d'aquí podem fer moltes coses, com concretar la mediació que reclama el president Puigdemont".

Segons la seva opinió, "la moderació i el no ser bel·ligerant amb ningú, és el que ens farà invencibles a llarg termini".

Finalment, ha augurat que "és evident que utilitzaran tots els elements coercitius que tinguin a l'abast. Hem de ser audaços perquè no sigui que amb les presses ens passin per sobre".

Prem per veure més contingut per a tu