Segueix-nos a les xarxes socials:

La funerària pública de Barcelona oferirà un servei 3.000 euros més barat

La nova funerària pública que crearà el 2019 l'Ajuntament de Barcelona oferirà un servei complet per 2.900 euros que, amb els serveis de cementiri i l'IVA, arribaria als 3.800 euros, un preu que el consistori vol que sigui el de referència, allunyat de la mitjana de 7.100 euros que es paga ara.

«Mantenir la qualitat i aconseguir un preu assequible passa per poder establir un preu de referència», va assenyalar el regidor de Presidència i Energia, Eloi Badia, en declaracions als mitjans durant la Jornada de Serveis Funeraris Municipals «Garantia de Competència i Qualitat», que se celebra ahir a Barcelona.

Badia va explicar les experiències de serveis funeraris a Barcelona i altres ciutats, així com la incidència dels operadors públics en la competència del mercat funerari. En aquesta jornada e sva presentar l'Anàlisi de Mercat de Serveis Funeraris de la Ciutat de Barcelona, de Global Economics Group, i l'Enquesta sobre l'oferta de serveis funeraris de Barcelona, de FeedcackMP, elaborades per encàrrec del consistori, en el marc de l'estudi dut a terme sobre la viabilitat de la creació d'una nova funerària municipal.

Prem per veure més contingut per a tu