Segueix-nos a les xarxes socials:

Puigdemont planteja tres possibles preguntes per al referèndum

En una entrevista a Al Jazeera, el President les ha avançat: "vol que Catalunya continuï formant part d'Espanya? Sí o no?", seria una de les opcions

Puigdemont planteja tres possibles preguntes per al referèndumACN

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha desvetllat tres de les possibles preguntes per al referèndum en l´entrevista al canal de televisió Al Jazeera. "Vol que Catalunya sigui un estat independent? Sí o no?", "Vol que Catalunya sigui una república independent? Sí o no?, "Vol que Catalunya continuï formant part d´Espanya? Sí o no?", serien tres dels possibles enunciats segons Puigdemont, que ha volgut deixar clar però que no són ni els oficials ni els definitius.

"Potser no serà exactament cap d´aquests però, evidentment, no tindrà cap confusió possible", ha volgut remarcar el president de la Generalitat, que també ha precisat que la pregunta definitiva dependrà de si s´arriba a un acord amb el govern de l´estat a l´hora de negociar el referèndum. "Nosaltres volem arribar a un acord amb l´estat espanyol i, si cal, estem disposats a pactar la pregunta", ha insistit Puigdemont.

Sobre la possibilitat d´avançar el referèndum, el president de la Generalitat ha descartat que es pugui convocar al maig i ha reiterat que, com a màxim, arribarà a finals de setembre.

Prem per veure més contingut per a tu